Firmware update voor de Leica SL

Firmware update Leica SL

Fabienne Keijzer 1005 0
Er is een firmware update beschikbaar voor de Leica SL spiegelloze systeemcamera. De update bevat onder andere ondersteuning voor de Leica Image Shuttle software voor Mac en Windows en verbeterde ondersteuning voor het Summilux-SL 50mm f/1.4 ASPH objectief.

Firmware update voor de Leica SL 

Leica komt met een firmware update voor de Leica SL mirrorless systeemcamera. Met Leica Image Shuttle 3.5 is het mogelijk de camera middels een USB-verbinding opdrachten te geven vanaf een computer. Dit is mogelijk voor zowel Apple Mac als Microsoft Windows-gebruikers. De workflow hiervan is verbeterd. Wil je gebruik maken van de Leica Tethered Plug-in 1.1.0 (voor Mac) dan is deze update van belang. Deze connectie maakt het mogelijk om je Leica SL direct te verbinden met Adobe Photoshop/Lightroom 6 of CC middels een USB-kabel. Wanneer je een foto neemt met de camera wordt deze direct getoond in de eerdergenoemde programma’s.
Leica SL

Download voor Leica SL eigenaren 

De firmware update heeft ook de sluitertijd-limiet uit het leven geholpen als je wil fotograferen met 6-bit gecodeerde Leica M-objectieven. Zo is er nu betere ondersteuning voor het Leica Summilux-SL 50mm f/1.4 ASPH objectief.Geregistreerde Leica SL-bezitters kunnen voor het downloaden van de firmware update terecht op de Leica Owners’ Area op de website. Je kunt ook met de camera naar een winkel om de update daar te laten installeren.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne