Firmware update Canon EOS 5D Mark IV

Firmware update Canon EOS 5D Mark IV

Fabienne Keijzer 1911 0
Canon komt met een firmware update voor de EOS 5D mark IV. De update bevat onder andere een correctie voor kleuren bij het gebruik van een flitser en een verbeterde werking als de nieuwe extenders van Canon worden gebruikt.

Firmware update Canon EOS 5D Mark IV

De firmware update, versie 1.0.3, verhelpt een probleem dat optrad bij het gebruik van een flitser. Er ontstonden verschillende kleurtemperaturen wanneer je een specifieke metering modus gebruikte. Ook bevat de update een correctie in de weergave van levels op het display dat zich aanpast als je de camera verticaal vasthoudt met de grip naar beneden. De communicatie tussen de camera en het objectief is verbeterd wanneer je gebruik maakt van de Canon EF1.4X III of EF2X III extenders. En als laatste is de communicatie middels USB-verbinding verbeterd als je Lens Data Registration gebruikt in EOS Utility 3.

Download

De update is beschikbaar voor de Canon EOS 5D Mark IV met 1.0.2 of hoger en is te downloaden via de website van Canon. Het downloaden van de update neemt ongeveer vier minuten in beslag.

Lees ook: De Canon 5D Mark IV uit elkaar gehaald

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne