Film Dating – welke filmrol past het best bij jou?

Film Dating – welke filmrol past het best bij jou?

Nadja Geskus 616 0
Je hebt vele verschillende soorten film. Toen men nog veel op film schoot was het veel gemakkelijker om te beslissen welke film je nodig had. Je zat immers diep in de materie. Maar tegenwoordig wordt er nog weinig film gebruikt en weten veel mensen niet welke film het beste bij hen past. Deze film Dating quiz brengt verandering in de zaak!

Film Dating

Fotograaf Vincent Moschetti bedacht een leuke en effectieve manier om je te helpen met het kiezen van film. De korte quiz, die Film Dating heet, bevat een aantal foto’s waaruit je moet kiezen. Op die manier wordt bepaald bij wat voor beeld jouw voorkeur ligt. Uit die gegegvens wordt dan gehaald welke film het beste bij jou past.

Film Dating – welke filmrol past het best bij jou?

Kleur of zwart / wit

Allereerst krijg je natuurlijk de keuze of je in kleur of zwart / wit wilt fotograferen. Bij beide krijg je namelijk ander soort foto’s te zien. Bij zwart wit speelt bijvoorbeeld het contrast natuurlijk een grote rol en bij kleur de verzadiging en kleurtemperatuur. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, maar er zit altijd wel een goede match tussen voor jou! Er is niet zo iets als de perfecte film, het is een kwestie van smaak en wat het beste past bij jouw doeleinden.

Wat denken jullie, is dit een goede manier om jouw favoriete film te kiezen?

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja