Fijne actie van Olympus. Ideaal voor de zomervakantie

Fijne actie van Olympus. Ideaal voor de zomervakantie

Redactie DIGIFO... 1487 0
Goed nieuws voor iedereen die deze zomer licht bepakt op reis wil en nog steeds met de mooiste foto's wil terugkomen. Wie deze maand een nieuwe Olympus-camera of nieuw M.ZUIKO-objectief aanschaft, heeft wellicht recht op wel € 725,- korting.

De zomeractie van Olympus geldt voor twee camera's; de OM-D E-M5 Mark II en de OM-D E-M10 Mark II en op vijf objectieven, variërend van een 25 mm f/1.8 tot een 75-300 mm f/4.8-6.7. Met deze serie kan je, ongeacht wat je op reis tegenkomt, de beste foto's mee terug naar huis nemen.

Op de lichtgewichte camera's krijg je €100,- korting en op de objectieven kan je zelfs € 125,- korting krijgen. De kortingen zijn tot combineren tot maar liefst €725,- in totaal.Olympus

Korting Claimen

Om de korting te claimen moet je op deze website aangeven welke camera en objectieven je hebt gekocht, waarna je na een korte tijd het kortingsbedrag teruggestort krijgt op je bankrekening.

Voor meer informatie over de actie, de desbetreffende producten en om de bonus aan te vragen, kan je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie