Favoriete fotomomenten professioneel vereeuwigd

Redactie 1138 0
Een heerlijke vakantie, een spetterende huwelijksfeest, de eerste verjaardag van je (klein)kind of gewoon een gezellig dagje uit. Fotomomenten die je vastlegt, maar eenmaal opgeslagen op de computer snel weer vergeet. Superfoto.nl brengt daar verandering in.

Advertorial

De hedendaagse web-to-print technologie maakt het mogelijk om dierbare foto’s in een fraai fotoproduct te verwerken. Superfoto.nl doet dat maandelijks voor honderden consumenten en professionals die op zoek zijn naar een uniek en persoonlijk fotoproduct. Met onder meer fotoboeken, kalenders en (wens)kaarten doet Superfoto.nl er alles aan om je favoriete fotomoment niet in je computergeheugen te laten verdwijnen. Vanaf eind maart is het voor de Belgische fotograaf ook makkelijker om producten te bestellen, het land krijgt dan namelijk zijn eigen website: Superfoto.be.

De mogelijkheden

De producten van Superfoto.nl zijn van topkwaliteit en de opmaaksoftware zeer gebruiksvriendelijk. De zeer uitgebreide software die je gratis kan downloaden, heeft vele grafische mogelijkheden en is bestemd voor zowel de beginnende als de professionele gebruiker. Bovendien is Superfoto.nl een van de eerste en weinige aanbieders waarbij de software ook optimaal voor de Mac gebruiker beschikbaar is. De boeken zelf worden gedrukt en afgewerkt bij een van ’s werelds beste drukkers.  Standaard worden de fotoboeken mat afgedrukt omdat dit het mooiste resultaat geeft. Wil je het glossy dan kan dat natuurlijk ook.

Hoe het werkt

Wanneer je op Superfoto.nl een product hebt gekozen, moet je de opmaaksoftware downloaden. Hiermee kun je naar hartenlust je persoonlijk fotoproduct samenstellen en opmaken. Wanneer je vervolgens je bestelling plaatst ontvang je binnen zes tot acht dagen je fotoproduct op het door jouw opgegeven adres.
 

Actie

Wil je 35% korting op een fotoboek, een gratis 1/5 staatslot en kans maken op een weekendje weg naar Duitsland,  bestel dan voor 30 april je fotoboek en vermeld de actiecode INTRO2011.
Met Superfoto.nl maak je professionele fotoboeken tegen een betaalbare prijs!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie