Facebook Fotowedstrijd: Wintertijd - Inzenden t/m 26 januari!

jesse kraal 4265 8
Samen met digifoto Starter organiseren we een fotowedstrijd met het thema 'Wintertijd'. Dat betekent verkleumde vingers, bevroren oren en een rode neus om maar de beste foto te kunnen maken. Wij zorgen vervolgens voor een goed gevulde prijzenpot, met een Canon 100D als hoofdprijs.

Zorg dat de warme chocolademelk klaar staat bij terugkomst, zodat je direct na het fotograferen achter de computer kunt kruipen om je mooiste foto via Facebook in te sturen voor de fotowedstrijd 'Wintertijd'. Daar kun je vervolgens prijzen mee winnen waar je het pas echt warm van krijgt: de eerste prijs is een Canon EOS 100D, maar ook plaats twee en drie zijn de moeite, met respectievelijk een fototas van LowePro en een NAS van ZyXEL als prijs.

Inzenden kan alleen via Facebook, daar vind je ook de wedstrijdvoorwaarden en meer details over de prijzen die je kunt winnen. Inzenden kan tot en met 26 januari, de winnaar wordt in de daaropvolgende week bekend gemaakt.

Facebook fotowedstrijd

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van t.wallaard

Jammer dat het via facebook moet gaan,
dan maar niet meedoen.

afbeelding van robinvanmaanen

ik kan geen foto inzenden via facebook? ligt dat aan de grote van het bestand of aan het type bestand?

afbeelding van Julian

Waar gaat het precies mis?

afbeelding van Anoniem2

De prijzenpot wordt zeker ook gesponsord door facebook.

afbeelding van Joostwillem

Triest dat digifotopro ook vervalt in Facebook like wedstrijden. Heel matig dit.

afbeelding van Anonymous

waarom kan ik niet meer stemmen op deze wedstrijd?

afbeelding van teleurgestelde fotograaf

Ik snap niet dat een fotomagazine een fotowedstrijd via Facebook laat lopen. Je mag toch veronderstellen dat ze de terms van Facebook kennen?
citaat:
"Voor inhoud waarop intellectuele-eigendomsrechten rusten, zoals foto’s en video (IE-inhoud), geef je ons nadrukkelijk de volgende toestemming, afhankelijk van je privacy- en app-instellingen: je verleent ons een niet-exclusieve, overdraagbare, royaltyvrije, wereldwijde licentie om alle IE-inhoud te gebruiken die je plaatst op Facebook of in verband met Facebook (IE-licentie). Deze IE-licentie eindigt wanneer je jouw IE-inhoud of je account verwijdert, tenzij je jouw inhoud hebt gedeeld met anderen en zij de inhoud niet hebben verwijderd."
einde citaat

afbeelding van dailyphotopress

Ik denk toch dat u het anders ziet dan deze onderstaande klagers,niemand geeft zo maar toestemming zijn foto's waarop intellectueleneigendomsrechten rusten het is en is altijd toestemming nodig van de copyrighthouder,ook u niet kan dit afdwingen via een bepaling in uw voorwaarde en al zeker niet via Face book die bekend staat om het schenden van privacy ,niet voor niets is er een werk groep op gezet in de VS die een rechtszaak aan gaan tegen FB om toren hoge schade vergoedingen te eisen en misschien wel terecht want iets delen via internet vraagt om problemen,ook mijn foto worden veelvuldig gestolen en niemand doet er iets aan ten zij je veel geld betaald aan advocaten.
Jammer soms begrijp ik best dat magazines mee willen liften op FB of een ander sociaal medium maar vaak gaat het toch net iets te ver bijvoorbeeld dit u dwingt bepaalde voorwaarde af nee betekend niets kunnen posten >

By submitting this form, you accept the