Facebook-fotowedstrijd: win Snoecks 2012

Julian 5777 0
De nieuwe Snoecks bevat dit jaar weer diverse fotodocumentaires, onder andere van Magnum-fotografen Carl de Keyzer en Alec Soth. We geven drie exemplaren van het boek weg via een fotowedstrijd op onze Facebookpagina.

Snoecks 2012 covertjeSnoecks staat niet alleen bekend om de fotoreportages maar ook om de prikkelende cover. Wil jij kans maken op één van de drie exemplaren, prikkel ons dan met jouw foto! Dat mag een prachtige glamourplaat zijn, maar ook een surrealistisch beeld of een spectaculaire actiefoto, als het ons maar prikkelt! Meedoen is eenvoudig:

Stap 1: Vind ons leuk

Mocht je ons nog niet 'leuk' vinden op Facebook, dan moet je dat eerst even doen voor je foto's op onze fanpage kunt plaatsen. Gewoon 'liken' zonder mee te doen mag natuurlijk ook.

Stap 2: Deel je foto op onze pagina

Deel vervolgens je zelfgemaakte 'prikkelende' foto op onze fanpage. Vermeld bij het delen van je foto dat je meedoet aan de Snoecks 2012 fotowedstrijd en voeg de link van dit artikel toe aan je berichtje. Je hebt van 27 oktober tot en met 10 november 2011 de tijd. Daarna kiezen we zo snel mogelijk drie winnaars uit.

Snoecks 2012

Ook dit jaar barst de Snoecks weer van de fotoreportages, zoals die van Magnum-fotografen van Carl de Keyzer en Alec Soth. Maar Snoecks biedt meer dan mooie fotografie alleen. In Snoecks 2012 verneem je ook alles over de opmerkelijke architectuur van Shigeru Ban en de videokunst van Tony Oursler, leef je mee met de lancering van een Astra satelliet en ben je getuige van de noeste arbeid van vissers op de Beringzee. Snoecks toont de Verenigde Staten vanuit een andere invalshoek met Mark Laita’s portretten van aparte Amerikanen, Magnumfotograaf Alec Soth die de kleine kantjes van de States groots in beeld brengt en het verval van Detroit na het vertrek van de auto-industrie.

Gratis iPad app

Snoecks 2012 wordt vergezeld van een gratis iPad app. Hiermee krijg je extra achtergrondinformatie over de (foto)reportages die in Snoecks 2012 te vinden zijn. De app staat Snoecks toe om de beperkingen van het papier te overstijgen. Denk aan making-of video’s van fotografen die een blik achter de schermen laten zien die in de Snoecks aan bod komen. Dit bonusmateriaal is goed voor meer dan uur film, heeft betrekking op ongeveer een derde van de inhoud van Snoecks 2012 en is gratis in de appstore te downloaden.

Speciale editie

Snoecks verschijnt dit jaar met twee verschillende covers. Het merendeel van de exemplaren verschijnt - zoals we gewend zijn - met een sexy plaat. Dit jaar is de foto gemaakt door de Duitse glamourfotograaf Marc Collins. Een beperkt aantal speciale edities verschijnt dit jaar met een surrealistisch beeld van fotograaf Corey Arnold.

Snoecks 2012 special edition

Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.