Fotowedstrijd: Sport

Facebook-fotowedstrijd: Sport

Julian 3664 0
Mooi en leerzaam fotoboek winnen? Voor onze Facebook-fans organiseren we een fotowedstrijd met het thema 'sport'. Je krijgt twee weken de tijd om je beste sportfoto in te zenden en wie weet ga jij er vandoor met Het Complete Fotografieboek.

In Het Complete Fotografieboek, geschreven door Tom Ang, leer je van internationale topfotografen de kneepjes van diverse fotografiegenres. Van sport, mode en naakt tot architectuur en landschappen.

Meedoen

Het boek kost 39,95 euro, maar voor de winnaar van onze fotowedstrijd is het uiteraard gratis. Meedoen kan tot en met 24 augustus 2011 door je beste sportfoto's (maximaal drie per persoon) op onze Facebook-pagina te plaatsen.

Stap 1: Vind ons leuk

Mocht je ons nog niet 'leuk' vinden op Facebook, dan moet je dat eerst even doen voor je foto's op onze fanpage kunt plaatsen. Gewoon 'liken' zonder mee te doen mag natuurlijk ook.

Stap 2: Deel maximaal drie foto's op onze fanpage

Deel vervolgens maximaal drie zelfgemaakte sportfoto's op onze fanpage. Je hebt van 10 tot en met 24 augustus 2011 de tijd. Daarna maken we zo snel mogelijk de winnaars bekend.

Het Complete Fotografieboek

Met dank aan uitgeverij Pearson Education.