Facebook-fotowedstrijd: Sinterklaas

Redactie 1063 0
De goedheiligman is alweer een tijdje in het land en morgen barst bij de meeste Nederlanders het sinterklaasfeest los. Als je de cadeautjes nog even laat liggen en je mond niet meteen brandt aan de amandelletter, kan je meedoen aan onze sinterklaaswedstrijd op Facebook.

Het principe is wederom simpel, daar heb je echt geen pietendiploma voor nodig. Word lid van onze Facebook, stuur je favoriete sinterklaasfoto in en win! Of het nu een foto is van de daadwerkelijke sint, loslopende pieten of een verdwaalde schimmel; als de sinterklaas-gedachte er maar in zit.

Vervolgens zullen wij ons eigen grote boek er op naslaan om te kijken of de winnaar wel zoet is geweest dit jaar. Zo niet, dan sturen we je alleen een roede en een lege zak. Wel? Dan krijg je wat lekkers en dat komt deze keer in de vorm van een canvas van je eigen foto (40x60cm). Alle deelnemers krijgen sowieso hun foto gratis op een poster van 30 centimeter (exclusief verzendkosten en bewerking). Deze prijzen worden aangeboden door Pixum.


Stap 1: Vrienden worden

Je wordt vriendjes met ons op Facebook. Als je dat al niet bent natuurlijk. Vrienden worden mag natuurlijk ook zonder mee te doen.

Stap 2: Zet maximaal drie foto's op onze fanpage

Deel je kunstwerken (foto's in dit geval) op onze fanpage. Je hebt van 5 t/m 10 december de tijd. De week daarna maken we de winnaar bekend.

Nog even ter inspiratie:

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie