Facebook-fotowedstrijd Nachtleven: win een workshop Nightlife fotografie

Redactie 987 0
Het fotograferen van landschappen even zat? Maak de beste foto met het thema 'Nachtleven' en win een workshop Nightlife fotografie. De wedstrijd staat open voor al onze Facebook-fans, dus zorg dat je erbij bent.

Als partyliefhebber kun je je de komende twee weken uitleven in het nachtleven van jouw stad of dorp. Twee weken lang kun je je mooiste, spannendste of meest bijzondere nachtmomenten tentoonstellen op onze Facebook-pagina.

Workshop

De wedstrijd loopt twee weken, dus zorg dat je je beste platen voor 15 juni 2011 uploadt. De winnaar van de wedstrijd mag deelnemen aan een Nightlife workshop, georganiseerd door de website voor uitgaanliefhebbers Betribes en Kamera Express. Tijdens deze workshop krijg je tips van pro's en kom je op plekken die normaal alleen voor persfotografen toegankelijk zijn.

Stap 1: Vind ons leuk

Mocht je dat nog niet zijn, word vriendjes met ons op Facebook. Vrienden worden mag natuurlijk ook zonder mee te doen.

Stap 2: Zet maximaal drie foto's op onze fanpage

Deel maximaal drie nachtfoto's op onze fanpage. Je hebt van 1 juni tot 15 juni 2011  de tijd. De week daarna maken we de winnaar bekend.


Met dank aan Kamera Express voor het beschikbaar stellen van de prijs. Kijk hier voor een review van een eerdere Nightlife workshop.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie