Facebook-fotowedstrijd: Architectuurfotografie

Julian 6341 0
Op onze Facebookpagina organiseren we een fotowedstrijd met het thema 'architectuurfotografie'. Ook als je geen Facebook-account hebt kun je meedoen aan de wedstrijd via de speciale actiepagina. De hoofdprijs is een Canon PowerShot G1 X Mark II!

Update: De uistlag is bekendgemaakt. Bekijk de winnende foto's hier!

Stuur je mooiste foto in van klassieke of moderne architectuur om kans te maken op een van de toffe prijzen. We organiseren deze fotowedstrijd op onze Facebookpagina, maar meedoen is ook mogelijk als je geen account hebt. De actiepagina is voor iedereen te benaderen.

Inzenden (één foto per deelnemer) kan tot en met 30 april 2015. De winnaars worden na afloop gekozen door de jury.

Klik hier om een foto in te sturen via de actiepagina op Facebook

Hoofdprijs: Canon PowerShot G1 X Mark II

Win je de hoofdprijs, dan sleep je de Canon PowerShot G1 X Mark II in de wacht. Deze geavanceerde compactcamera beschikt over een grote sensor met 12,8 megapixels en een lichtsterk f/2-3.9-objectief met 5x optische zoom en IS-beeldstabilisatie. De camera levert prestaties vergelijkbaar met een spiegelreflex in een functionele en compacte behuizing, met het bedieningsgemak van de succesvolle PowerShot G-serie. Het grote touchscreen is kantelbaar, zodat je eenvoudig foto's uit creatieve standpunten maakt. Ook is de G1 X Mark II voorzien van wifi, voor het eenvoudig delen van foto's.

Canon G1 X Mark II

Adviesprijs: €749,-
Info: www.canon.nl

Tweede prijs: Lowepro ProTactic 450AW Black

De Lowepro ProTactic 450AW is een zeer degelijke professionele camerarugzak, geschikt voor het zware werkt. Je kunt er een volledige foto-uitrusting in kwijt, bestaande uit een spiegelreflexcamera met een 70-200mm f/2.8, een tweede camera, maximaal acht extra lenzen, flitsers en een 15-inch laptop. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor andere accessoires. Via de veilige opening tegen het lichaam heb je een uitstekende toegang tot het gepolsterde interieur met de gepatenteerde MaxFit System dividers. Het speciale Lowepro CradleFit laptopvak zorgt bovendien voor maximale bescherming van je laptop als je onderweg bent.

LowePro ProTactic

Adviesprijs: €269,-
Info: www.lowepro.nl

Derde prijs: Transcend 1TB StoreJet 25M3B

Je mooiste foto's verdienen een betrouwbare backup. De Transcend StoreJet 25M3B is een compacte externe harde schijf, voorzien van een duurzame rubberen anti-shock behuizing, die ook tegen een spatje water kan. Dankzij een geavanceerd ophangsysteem in de behuizing is deze StoreJet schokbestendig. USB 3.0-ondersteuning zorgt ervoor dat je razensnel bestanden over kunt zetten naar de schijf. Met een opslagcapaciteit van 1TB biedt de StoreJet plaats voor duizenden foto's in de hoogste kwaliteit.

Transcend

Adviesprijs: €79,-
Info: www.transcend-info.com

Met dank aan Canon Nederland, Degreef & Partner en Transcend voor het beschikbaar stellen van de prijzen.