Facebook-fotowedstrijd: Anton Corbijn

sanne 6085 17
Op 22 maart gaat de documentaire over Anton Corbijn in première onder de titel 'Inside Out'. Ter ere hiervan organiseren we samen met A-film een fotowedstrijd. Maak jij het mooiste zwart-witportret in de stijl van Anton Corbijn, dan krijg je een publicatie in DIGIFOTO Pro en twee toegangskaartjes.

Anton Corbijn is beroemd om zijn indrukwekkende werk en niet in de laatste plaats om de portretten die hij maakt. Bijzonder aan deze portretten is dat de fotograaf het voor elkaar krijgt om de meest beroemde personen op verrassende wijze weer te geven. Van gezichten die wij al talloze keren in de media hebben zien verschijnen, ontdekken we zo ineens een nog ongekende kant. Vaak weergegeven in zwart-wit, want ook dat is een terugkerend kenmerk van Corbijns foto's.

Jouw Corbijn

Wij dagen je in samenwerking met A-film uit om een portret te schieten in de stijl van Anton Corbijn. Komt jouw foto als beste uit de test, dan kun je rekenen op een publicatie in ons magazine. Ook krijg je twee toegangskaartjes voor de film.

Zo doe je mee

Om mee te dingen naar een publicatie van je foto, like je de Facebook-pagina van Anton Corbijn Inside Out en plaats je op het prikbord van de pagina je foto. Dit kun je doen tot 15 maart 2012. Op 22 maart zal de jury, bestaande uit de hoofdredactie van DIGIFOTO Pro en de makers van de documentaire Anton Corbijn: Inside Out, op de Facebook-pagina de winnaar van de wedstrijd bekend maken.

corbijn'

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne

afbeelding van Roel De Jong

De prijs is dus..... een publicatie...? Dat is het? Niet een kaartje voor de film, een meet and greet, een camera waarmee Anton zelf mee gefotografeerd heeft, een statief hoofd, een boek van anton, een handtekening..... niets van dat, maar gewoon een publicatie?

afbeelding van Anonymous

word

afbeelding van Anonymous

Nice :)

afbeelding van Moron

waar zit die prikboord tab knop ergens (ja ja facebook noob)

afbeelding van Julian

Links op de pagina, onder de profielafbeelding. In het Engels 'Wall'. Je kunt er ook via deze link komen.

afbeelding van Anoniem

Leuke wedstrijd, matige prijs.

afbeelding van Anonymous

Deze wedstrijd vind ik een beetje hoogmoedig vanuit de organisatie. Zeker als de wedstrijd wordt georganiseerd door meerdere partijen is de prijs wel erg karig. Ik ga er ook vanuit dat er niet betaald wordt voor de publicatie, dus wat win je er uiteindelijk mee? Niet veel, het is niet zo dat de foto in Time Magazine oid wordt gepubliceerd. Schamen jullie je niet dat jullie dit een wedstrijd noemen?

afbeelding van Anonymous

eens

afbeelding van anoniem

moeten er dan altijd grote geldprijzen aan verbonden zijn,
dan had je een ander beroep moeten zoeken/kiezen.

afbeelding van Anonymous

leuke wedstrijd, maar jammer dat er niet echt een prijs is.

afbeelding van anoniem

Een fotoafdruk op canvas, is dat dan een prijs; en zo zijn er veel,hoor? Of een maand lang hondenvoer (maar geen hond hebben).
Bij andere wedstrijden mag je zelfs nog geld opleggen (25€ tot 50€) om te mogen meedoen; ook genoeg hoor, zoek maar eens op het web.
Voor mij is deelnemen belangrijker dan winnen, en als jij het doet om er veel aan te verdienen, dan had je een ander beroep moeten kiezen.

afbeelding van Elke de Wit

Schamen júllie je niet voor je gezeur over prijzen? :D
Niemand verplicht je om mee te doen :)

afbeelding van Anonymous

Eens!

afbeelding van Julian

Naast een publicatie mag de winnaar ook rekenen op twee toegangskaartjes voor de film!

afbeelding van Luuk de Kok

Je hebt fotografen die fotograferen voor de prijzen en je hebt fotografen die fotograferen voor de passie.
Mag je zelf in vullen wat je bent.

afbeelding van Anonymous

Helemaal waar

afbeelding van scarluuk

Je hebt fotografen die fotograferen voor de prijzen en je hebt fotografen die fotograferen voor de passie.
Mag je zelf in vullen wat je bent.