Extra houvast voor kleine camera's

jesse kraal 2034 0
Compacte systeemcamera's en geavanceerde compactcamera's mogen dan compact van formaat zijn, handig in de jaszak bijvoorbeeld, de kleine afmetingen staan een goede houvast soms in de weg. De op maat gemaakte greepjes van Richard Franiec bieden uitkomst.

Richard Franiec maakt de greepjes specifiek voor een bepaald model camera, de pasvorm zou dus uitstekend moeten zijn. Ze worden gefreesd uit een blok aluminium en daarna gezandstraald en gelakt. Franiec maakt deze gripjes al een tijdje, maar sinds kort zijn ze er ook voor de Nikon J1 en V1, Canon Powershot S100 en de Olympus PEN E-PL3 en E-PM1.

Bestellen kan alleen bij Richard Franiec zelf. Prijzen zijn met dertig tot vijfendertig dollar schappelijk, al komen daar nog wel verzendkosten vanuit de Verenigde Staten en douanekosten bij.

Richard Francie

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse