Expositie Vincent Mentzel verlengd tot 19 juni

Redactie 1118 0
De tentoonstelling 'Het oog van Nederland; foto Vincent Mentzel' in de Kunsthal is verlengd tot 19 juni. Het Rotterdamse museum heeft nu al meer dan 100.000 bezoekers ontvangen en plakt er dus nog een weekje aan vast.

Al drie maanden is de oeuvretentoonstelling van Vincent Mentzel te zien in de Kunsthal. Dit is echter nog niet genoeg voor het museum, want na meer dan 100.000 bezoekers heeft de Kunsthal besloten om de tentoonstelling met een week te verlengen.

Boek

Het begeleidende boek 'Foto Vincent Mentzel' is in de tweede druk in zijn geheel uitverkocht. Mentzel vindt het echter niet nodig om ook nog een derde druk aan te gaan. 'Ik denk dat het zo wel goed is', laat hij aan PhotoQ weten.

Het oog van Nederland

In de overzichtstentoonstelling 'Het oog van Nederland' wordt vier decennia aan nieuws­momenten getoond van Nederlands bekendste fotojournalist Mentzel. De beelden bestaan dan ook uit foto's die nog op ieders netvlies staan gebrand. Naast het bekijken van de befaamde portretten verteld Mentzel ook zelf over zijn favoriete foto's en wat zich op het moment van opname buiten het oog van de camera afspeelde.

Vincent Mentzel bij zijn tentoonstelling 'Het oog van Nederland'.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie