Expositie ‘Curves’ van Carli Hermès deze maand te zien

Expositie ‘Curves’ van Carli Hermès deze maand te zien

Eveline Meijer 2635 2
De Nederlandse topfotograaf Carli Hermès heeft deze maand een solo-expositie in de Rademakers Gallery. In de serie die tentoon wordt gesteld, genaamd ‘Curves’, spelen vrouwelijke naaktmodellen de hoofdrol.

Erotiek en een vervreemdende werkelijkheid staan in het werk van Carli Hermès veelal centraal. Met expressieve vormen en kleuren trekt hij de aandacht van de kijker. Zijn stijl heeft een duidelijke signatuur. De fotografie voor zijn nieuwe vrij werk is gedempter van kleur en realistischer.

Carli Hermès

Hèrmes werd internationaal bekend met zijn fotografie voor reclamecampagnes van grote merken. Ook maakt hij modereportages voor bladen en is hij regisseur van commercials en video’s.

Informatie

De expositie ‘Curves’ is van 8 tot en met 31 oktober 2015 te zien in de Rademakers Gallery. Kijk voor meer informatie op de website van Rademakers Gallery.

afbeelding van W.Kaiser

Klikken op de link onderaan het artikel geeft de volgende melding:
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd

afbeelding van Eddy Warburton

Echt heel leuk gedaan, met die spiegel, je kan hier heel veel illusies mee gaan creëren, en zelf spelen met de zintuigprikkelring om te suggereren dat deze vrouw helemaal naakt is, door een veelvoud aan menselijke huid te tonen.