10 gelukkigen worden geselecteerd

Exposeren op BredaPhoto 2018? Het kan!

Redactie DIGIFO... 1461 0
Goed nieuws voor iedereen die ervan droomt om hun foto’s terug te zien tijdens een expositie van BredaPhoto 2018. Het fotofestival organiseert een aantal masterclasses waarin amateurfotografen worden uitgedaagd hun niveau naar een hoger plan te tillen en de beste 10 fotografen worden geëxposeerd.

Komend najaar start het fotofestival BredaPhoto met speciale masterclasses voor amateurfotografen die al op een hoog niveau werken, maar graag hun werk naar een hoger plan willen tillen en de kans krijgen om hun werk te exposeren tijdens BredaPhoto 2018.

Geïntreseerden kunnen zich tot 1 oktober aanmelden door een digitaal portfolio in te sturen. Een vakkundige jury selecteert de beste 30 deelnemers die tijdens de masterclasses worden begeleid door een professionele fotograaf. Uit de masterclass worden uiteindelijk 10 deelnemers geselecteerd om te exposeren tijdens het festival.

© Judith Helmer uit haar serie ‘Toedeloe’© Judith Helmer uit haar serie ‘Toedeloe’

Lees ook: Video BredaPhoto: de 99 procent van Mathieu Asselin

BredaPhoto 2018

Bredafestival is het grootste tweejaarlijkse internationale fotofestival van Nederland en zal in 2018 van 5 september tot en met 21 oktober plaatsvinden. Elke editie van BredaPhoto gaat uit van een thema dat aan de hand van een maatschappelijk thema wordt gekozen. De komende editie van het festival staat in het teken van “To Infinity and Beyond”.

Kijk voor meer informatie op de website van BredaPhoto.

Gratis tickets BredaPhoto Festival 2018

Word nu abonnee voor €29,75 en ontvang 6x DIGIFOTO Pro magazine + 2 (gratis) tickets voor BredaPhoto Festival t.w.v. €35,-! Op = Op.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie