Bescherming en betere beelden

ExoLens introduceert beschermhoes voor iPhone 7

Redactie DIGIFO... 545 0
Met ExoLens het beste uit de camera van de iPhone 7 halen. De iPhonecamera is al behoorlijk indrukwekkend en met ExoLens kan je hier echte ZEISS-objectieven voorbinden waardoor de beeldkwaliteit nóg beter wordt. Omdat de objectieven niet te gebruiken zijn als er een beschermhoes om de iPhone zit, komt ExoLens zelf met een hoesje, waar je ook alle objectieven op kunt schroeven.

Veel gebruikers zijn enthousiast over de kwaliteitsobjectieven die voor de iPhone te schroeven zijn, maar vinden het geen fijn idee om hun dure telefoon uit de beschermde omgeving te halen. Daarom komt ExoLens nu met een beschermhoes waar je alle ExoLens-objectieven op kan schroeven. De beschermhoes is dubbellaags en transparant en biedt bescherming tegen vallen en stoten terwijl je met je iPhone kan blijven pronken. Ook is de hoes zo ontworpen dat het flitslicht niet geblokkeerd wordt.

Op maandag 20 maart waren wij op de Professional Imaging beurs waar we de ExoLens in actie zagen. (Vanaf 4:49)

Lees ook: Mustsee: ZEISS ExoLens Macro voor iPhone in actie

Prijs en beschikbaarheid ExoLens beschermhoes

De ExoLens beschermhoes voor de iPhone 7 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van $49.99 en wordt geleverd met een polslus. De adviesprijs in Euro's is nog niet bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website van ExoLens of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie