Speciale editie voor succesvolle campagne

Exclusieve Meyer-Optik Trioplan 35+ objectieven aangekondigd

Redactie DIGIFO... 759 0
Een aantal weken geleden startte Meyer-Optik een Kickstartercampagne om de productie van de Trioplan 35mm te financieren. Nu, met nog 22 dagen te gaan heeft de campagne bijna het tienvoudige opgehaald van de beoogde $ 50.000,- en is daarmee de succesvolste campagne van Meyer-Optik tot nu toe. Om dat te vieren komt het bedrijf met drie zeer bijzondere versies.

Als beloning en bedankje voor de 'backers' van het project komt Meyer-Optik nu met drie versies in felle kleuren. Het bedrijf heeft laten weten voor een zeer beperkte tijd een rode, een blauwe en een groene versie te produceren. Deze versies zijn alleen verkrijgbaar via de Kickstarter-campagne en voor de verzamelaar is het ook mogelijk om alle drie de kleuren te bestellen in één pakket.

Lees ook: Nieuw Trioplan 35+ objectief op Kickstarter

Trioplan 35+

Het Trioplan 35+ is een bijzonder 35mm f/2.8 objectief dat de zeepbubbel-bokeh produceert waar de Trioplan-objectieven van Meyer-Optik bekend om staan. Dit 35mm objectief is de derde in de Trioplan trilogie, eerder verschenen al een 50mm en 100mm, en is nu al de meest succesvolle Kickstartercampagne die Meyer-Optik tot nu toe is gestart.

Kijk voor meer informatie, en om de objectieven te bestellen, op de Kickstarterpagina van de Trioplan 35+.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie