Jij maakt de foto's, Eyefi doet de rest

Exclusieve lezersaanbieding

Mark Moed 1323 0
Zou het niet handig zijn als al je foto’s direct en automatisch op al je apparaten beschikbaar zijn? Geen kabels, geen gedoe, zelfs wanneer er geen internet is? Als al je foto's en video's veilig en in de originele resolutie in één archief staan? Eyefi heeft een slim fotoplatform ontwikkeld, dat naadloos met meer dan vijftig wifi-camera's werkt, zodat cameraspecifieke apps niet langer nodig zijn. Dankzij Eyefi Cloud kunnen fotografen zich bezighouden met wat ze het liefst doen: het maken van mooie foto's. Als lezer van DIGIFOTO Pro krijg je nu maar liefst 40% korting op het eerste jaar Eyefi Cloud.

Advertorial
Eyefi is al jarenlang een begrip vanwege haar handige wifi sd-geheugenkaartjes, waarmee je wifi aan elke digitale camera kunt toevoegen. Dankzij Eyefi kun je draadloos foto’s en video’s vanaf elke digitale camera overzetten naar ieder gewenst apparaat. Tel daar bij op dat de app tegenwoordig ook rechtstreeks werkt met de meeste camera’s die al over ingebouwde wifi beschikken. Eyefi gaat met Eyefi Cloud, de beste foto-assistent ooit, nog een stap verder: met slechts één klik staan je foto’s overal waar jij wilt!

Een onbeperkt archief

Foto's en video’s met de originele resolutie - zelfs raw - die zijn genomen met een van de 50+ ondersteunde wifi-camera's, worden direct overgezet van de camera naar smartphones, tablets of desktops en daarna naar Eyefi Cloud. Je kunt meerdere connected camera’s, zoals smartphones, tablets, GoPro-, of dslr-camera's voorzien van een Eyefi Mobi wifi sd-geheugenkaart koppelen aan één Eyefi Cloud account. Op deze manier breng je foto’s van meerdere apparaten automatisch bij elkaar. Eyefi Cloud analyseert, markeert, organiseert en toont de foto's in één verzameling, waarna je foto’s en video’s eenvoudig kunt delen in prachtige albums. Zo neemt Eyefi veel werk voor je uit handen.

Exclusief voor onze lezers

Wil jij ook gebruikmaken van de ideale foto-assistent? Als lezer van DIGIFOTO Pro kun je voor het eerste jaar maar liefst 40% korting op een Eyefiabonnement krijgen door het invoeren van de kortingscode: DIGIFOTO40CLOUD. Om je Eyefi Cloud account te activeren, registreer je je op app.eyefi.com. Ga vervolgens naar 'account' om je kortingscode in te wisselen (je krijgt eerst 30 dagen de tijd om Eyefi Cloud vrijblijvend te testen).

nl.eyefi.com

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark