Erwin Olaf opent nieuwe vestiging Fotovakschool Amsterdam

Julian 1108 0
Erwin Olaf opent vandaag de nieuwe vestiging van de Fotovakschool aan de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam. Zaterdag 23 mei is het gebouw open van 10 tot 15 uur voor geïnteresseerden in de opleidingen fotografie.

In de nieuwe vestiging realiseert de Fotovakschool Amsterdam haar wens om onder één dak, midden in het culturele hart van de stad een compleet opleidingsinstituut te vestigen. Met verschillende studio's, up-to-date computerfaciliteiten, een grote printroom, meerdere les- en werklokalen, een ontmoetingsruimte en expositiegelegenheden wil de school zich profileren als een gedegen opleidingsinstituut.

Op 20 mei wordt het gebouw De Spiegel feestelijk ingewijd door de vooraanstaande Nederlandse fotograaf Erwin Olaf. Hij heeft zowel in zijn opdrachten als in zijn vrije werk een herkenbare eigen stijl neergezet en is daarmee een groot voorbeeld voor veel studenten van de Fotovakschool.

Open dag 23 mei

Aanstaande zaterdag, 23 mei, is het nieuwe gebouwd geopend van 10.00 tot 15.00 voor wie geïnteresseerd is in een opleiding fotografie aan de Fotovakschool. Er zijn studenten aanwezig die vertellen over hun studie en docenten die technieken tonen, portfolio’s bespreken en informatie over studieprogramma’s en toelatingsmogelijkheden kunnen geven.