Unieke workshops op bijzondere locaties

Ervaar fotografie als nooit tevoren tijdens de Hasselblad Experience

Redactie DIGIFO... 1028 0
De legendarische camerafabrikant Hasselblad heeft zojuist een reeks unieke workshops aangekondigd die worden gegeven op bijzondere locaties. Zo is het onder andere mogelijk om met Hasselblad op zoek te gaan naar het Noorderlicht, de bijzondere Sloveense Alpen te bezoeken of een weekend te werken in een fotostudio in Lissabon.

Tijdens de workshops zullen internationale topfotografen proberen de vaardigheden van de deelnemende fotografen te perfectioneren en de fotografen meer zelfvertrouwen te geven. Desondanks zijn de workshops gericht op iedereen die geïnteresseerd is in fotografie, ook hobbyisten die nog niet veel van fotografie weten.

Tijdens de workshops hebben deelnemers uitvoerig de mogelijkheid om met alle Hasselblad-camera's en objectieven te werken die beschikbaar zijn en deze flink aan de tand te voelen.Hasselblad ExperienceLees ook: Wereldprimeur voor Hasselblad

Vier Hasselblad Experiences

Er zijn vier verschillende Hasselblad Experiences waarvan de er één, de studio-ervaring in Lisabon en Hamburg, van maart tot en met juni elke maand plaatsvindt. In begin mei leidt Andy Williams een 10-daagse workshop in Slovenië, eind september is het mogelijk om met Hasselblad op zoek te gaan naar het Noorderlicht in IJsland en half oktober kun je met Schotlandexpert Tom D Jones het prachtige Skye bezoeken.

Kijk voor meer informatie op de website van Hasselblad of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie