Epson viert 40e verjaardag met ontwerpwedstrijd

Redactie 657 0
Ter ere van de 40e verjaardag van Epson organiseert de printerfabrikant een ontwerpwedstrijd. Inzendingen mogen bestaan uit fotografie, illustraties, montages of een combinatie daarvan. De eerste prijs is reis ter waarde van 5000 euro.

Epson was grondlegger van de allereerste elektronische microprinter in 1968. Ter ere hiervan vraagt Epson consumenten in Europa een verjaardagskaart te ontwerpen. Het ontwerp moet 40 jaar innovatie in één enkel beeld samenvatten. Geen eenvoudige opdracht, maar Epson is er van overtuigd dat het uitzonderlijke en krachtige ontwerpen zal opleveren.

De eerste prijs bestaat uit ‘De reis van je leven’ ter waarde van 5000 euro. Een op maat gemaakte reis waarbij de winnaar zelf bestemming en routes kiest. De tweede en derde prijs bestaan respectievelijk uit Epson prodcuten ter waarde van 1000 en 500 euro. De drie finalisten ontvangen ook een Digigraphie®-afdruk van hun werk.

Alle inzendingen zullen in een online galerie te zien zijn. 40 van de inzendingen zullen in september een prominente plek krijgen op de Photokina in Keulen. De tentoonstelling zal exact 40 jaar na de introductie van Epson’s eerste printer, de EP-101, plaatsvinden.

Wedstrijd
Inzendingen voor de wedstrijd kunnen bestaan uit een foto, illustratie, montage of iedere andere afbeelding rond het thema ‘Het vieren van 40 jaar innovatie’. De uiteindelijke galerie zal te zien zijn op: www.epson-europe.com/40. Hier is vind je vanaf vandaag het online aanmeldingsformulier en een interactieve tijdslijn met daarop belangrijke technologische ontwikkelingen van Epson de afgelopen 40 jaar.

De wedstrijd loopt van 7 april 2008 tot 31 juli 2008, 12:00 uur ’s nachts. Inzenden kan zowel via de website als per post.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie