Epson met twee nieuwe all-in-one fotoprinters

Julian 1651 0
Epson introduceert de Stylus Photo PX810FW en Stylus Photo PX710W. De twee worden gepresenteerd als hoogwaardige all-in-one fotoprinters. Beide multifunctionals kunnen draadloos aangestuurd worden via Wi-Fi.

De Stylus Photo PX810FW is het nieuwe vlaggenschip van Epson op gebied van all-in-one fotoprinters. De 4-in-1 multifunctional kan faxen, scannen, kopiëren en printen met fotokwaliteit. De glossy zwarte behuizing is voorzien van een lcd-touchscreen met diameter van 19,8 cm en onder de kap zijn diverse geavanceerde mogelijkheden te vinden, zols een duplex-unit voor dubbelzijdige afdrukken. De PX810FW kan in het thuisnetwerk opgenomen worden via Wi-Fi of Ethernet verbinding.

Ook de 15 cm hoge Epson Stylus Photo PX710W beschikt over een draadloze netwerk­verbinding. Volgens Epson is dit nieuwe model de snelste all-in-one voor consumenten in het assortiment. In tegenstelling tot het duurdere model van de PX710W niet faxen en is het lcd-scherm met diameter van 6.3 cm een stuk kleiner, daar staat wel een vriendelijker prijskaartje tegenover.

Boven: Epson Stylus Photo PX810FW | Onder: Epson Stylpus Photo PX710W


Epson Claria Photographic inkt

Het nieuwe tweetal is uitgerust met Epsons Micro Piezo-printkop en Epson Claria Photographic-inkt. Dat staat volgens de fabrikant garant voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit en duurzame resultaten. De printers worden geleverd met een Epson Photo Paper Pack zodat je meteen kunt afdrukken op Epson Premium Glossy Photo Paper in de formaten 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en A4.

De printers verschijnen in september op de markt. De PX810FW gaat 329,99 euro kosten, de PX710W gaat voor 199,99 euro over de toonbank.