Epson met nieuwe kleine fotoprinter

Redactie 996 0
De Epson Picturemate PM240 is een standalone printer voor hoogwaardige 10x15 afdrukken

Stand-alone, dus zonder dat er een PC nodig is, kun je je camera aan de Picturemate PM240 koppelen, of je geheugenkaart in een slot steken. Binnen 42 sec heb je dan een professionele 10x15cm kleurenafdruk, die volgens Epson 200 jaar houdbaar is, ook leuk voor je achterkleinkinderen dus.

De PM240 heeft een ingenieus systeem van het opspuiten van de superfijne microdruppels inkt: op gebeieden met veel details worden de druppels superfijn voor de hoogste detaillering, op grote egale vlakken kunnen grotere druppels gebruikt worden voor een snellere afdruk.

Ook de ingebouwde fotobewerkingsmogelijkheden vergroten het nut van de standalone draagbaarheid; behalve dat je de foto´s zwart/wit of sepia kunt afdrukken, kun je randen, clip-arts en tekst toevoegen. De software herkent de aard van de foto en bepaalt zo de kleurweergave, bijvoorbeeld bij een portretfoto zullen de huidtinten optimaal worden weergegeven. De afdruk en de bewerkingen zijn via het 2,5" scherm vooraf te beoordelen. Er zijn fotopacks verkrijgbaar voor 50 of 150 foto´s.

De printer gaat 219 euro kosten. 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie