Print 99% van Pantone solid coated kleuren

Epson introduceert printer met uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid

Redactie DIGIFO... 957 0
Epson heeft vandaag aangekondigd met de SureColor SC-P5000 op de markt te komen. Deze 17-inch printer is ontworpen voor afdrukken van zeer hoge kwaliteit en levert volgens Epson vrijwel perfecte kleurafstellingen.

De printer is beschikbaar in een 10-kleuren inktset met violet (vooral gericht op adverteerders, fabrikanten en ontwerpers) of licht-licht zwart (bedoeld voor professionele fotografen en kunstenaars). Door de uitgebreide inktset biedt de printer een zeer nauwkeurige kleurafstelling van maximaal 99% van Pantone solid coated-kleuren.

De SC-P5000 is de opvolger van de populaire Stylus Pro 4900 en biedt een vertrouwde dagelijkse werking met enkele subtiele verbeteringen. Zo heeft de nieuwe printer onder andere nieuwe printerkappen en afdichtingen en een verbeterde automatische spuitkopcontrole.EpsonLees ook: Epson SC-P2000 aangekondigd - Print op groot formaat met hoge kwaliteit

Prijs en beschikbaarheid Epson SureColor SC-P5000

De Epson SureColor SC-P5000 is vanaf nu verkrijgbaar vanaf € 1.995,- exclusief BTW. Wil je de SpectroProofer versie van deze printer, dan ben je € 3.195,- exclusief BTW kwijt.

Kijk voor meer informatie op de website van Epson.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie