Elinchrom komt met betaalbaar D-Lite RX ONE-systeem (video)

Julian 3369 0
Elinchrom toont haar nieuwe assortiment op de Photokina. Met het betaalbare D-Lite RX ONE-systeem wil de fabrikant van studioflitsers een bredere doelgroep aanspreken. Gert de Joode vertelt voor onze filmrig over de nieuwe producten.

Wil je aan de slag met flitsers, maar niet direct je spaarrekening plunderen? Dan kun je nu terecht bij het nieuwe Elinchrom D-Lite RX ONE-systeem. De 100Ws-flitsers zijn ongeveer twee keer zo sterk als een krachtige speedlight, een complete set kost 449 euro exclusief btw. Gelijk of minder dan je voor twee krachtige reportageflitsers moet neertellen. Het RX ONE-systeem heeft een ingebouwde EL-Skyport-ontvanger voor radiografische besturing.

D-Lite RX ONE

Elinchrom in het teken van RX

Die functie zien we ook terug in de nieuwe D-Lite RX 4 en 2. Deze studioflitsers van 400Ws en 200Ws kunnen nu ook draadloos aangestuurd worden. Net als de Elinchrom BRX 500 en BRX 250, die Elinchrom richt op het 'Entry-Pro'-segment. Werk je op locatie, dan is de nieuwe Ranger Quadra Hybrid RX interessant. Nu met Lithium-accu van 2 kg.

Verslag vanaf de Photokina

Op de Photokina-stand van Elinchrom is Gert de Joode van FotoFlits (importeur van het merk in Nederland) aanwezig. In onderstaande video lopen we met hem langs de nieuwe producten en geeft hij uitleg over het nieuwe assortiment.