Audio, Video en usb met één kabel

EIZO introduceert FlexScan EV2780 met USB-c

Redactie DIGIFO... 930 0
EIZO komt met een nieuw 27 inch monitor op de markt. De FlexScan EV2780 is de eerste EIZO monitor met een USB-c ingang, waardoor audio, video en usb-signalen kunnen worden doorgegeven én een laptop opgeladen kan worden. Met slechts één kabel.

De FlexScan EV2780 heeft een vrij minimalistisch ontwerp met een frame van slechts 1mm. Het 27 inch scherm is voorzien van een LED-backlight en IPS met een resolutie van 2560 x1440 pixels. De monitor heeft een kijkhoek van 178 graden.EIZOLees ook: Review EIZO ColorEdge CS2420: Ideaal voor fotografen

Nieuwe Software

EIZO heeft voor de EC2780 een nieuw softwareprogramma ontworpen waarmee gebruikers verschillende voorgeprogrammeerde modi kunnen toewijzen aan verschillende programma's. Ook is het mogelijk om met de nieuwe software, genaamd Screen Instyle, het energieverbruik te wijzigen en het scherm te dimmen in een dag- en nachtritme.

USB-c

USB-c is de nieuwe variant van de bekende usb ingang. USB-c maakt het niet alleen mogelijk om data sneller dan ooit te versturen en ontvangen, maar het maakt het ook mogelijk om apparaten op te laden terwijl data wordt verstuurd. Zo heb je als gebruiker dus nog maar één kabel nodig om bijvoorbeeld je laptop aan te sluiten op het scherm en de laptop op te laden.

Prijs en beschikbaarheid

De EIZO FlexScan EV2780 verschijnt in een zwarte en een witte uitvoering, waarvan de zwarte al al in januari in de winkels ligt met een adviesprijs van € 999,- inclusief btw. De witte uitvoering komt een maandje later.

Kijk voor meer informatie op de website van EIZO.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie