Eindexamenwerk in Fotogalerie Groningen

Julian 1135 0
Fotogalerie Groningen presenteert ‘2010.RAW’: de eerste lichting afstudeerders van de Fotoacademie in Groningen. De expositie toont een breed scala aan werk, van portret en stilleven tot illustratieve enscenering.

Donderdag 20 mei was bij Galerie Sand het eindexamen van de eerste lichting afstudeerders van de Groningse vestiging van de Fotoacademie. De eindexamencommissie bestaande uit Thomas Piek, Pim Milo en Olaf Veltman deelde twee cum laudes uit.

De volgende studenten zijn afgestudeerd: Heinz Aebi, Riet Michel, Maartje Roos (cum laude), Mirjam Schuurman, Hanne van der Velde, Bianca Verhoef, Helen de Vries (cum laude) en Alex Wiersma.

De naam van de expositie van de eerste lichting eindexamenkandidaten van de Fotoacademie in Groningen is 2010.RAW en toont een breed scala aan werk: van portret, stilleven en landschap tot sociale documentaire en illustratieve enscenering.

Opening

Op vrijdag 11 juni zal de expositie om 19.00 uur geopend worden, onder het genot van een drankje en een hapje kan het werk bewonderd worden.


Foto © Maartje Roos