Eervolle vermeldingen DIGIFOTO Challenge Macro

Eervolle vermeldingen DIGIFOTO Challenge Macro

Jasper van Bladel 4038 2
Afgelopen zaterdag maakten we al de winnaar bekend van de DIGIFOTO Challenge Macro. Nu vragen we jullie aandacht voor de eervolle vermeldingen.

Helaas kan niet iedereen een winnaar zijn. Bij deze wedstrijd waren zoveel mooie, leuke en inspirerende foto's dat we het liefst nog veel meer prijzen zouden weggeven. Helaas kon dat niet, maar we willen nog een aantal van onze favorieten even uitlichten.

Marjolein Engelsma

Peter Reijners

Huub Verbeek

K. Majoor

Caroline Lichthart

Wil je alle inzendingen bekijken, dan kan dit in de wedstrijdgallery.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van ina-1968_142962

gefeliciteerd allen erg mooi

afbeelding van karinblom50_146989

Fantastische foto's , echt waar. Ik wilde mij in het begin ook gaan focussen op Macro fotografie maar begreep kennelijk het begrip van Macro niet helemaal. Ik was echt uren en uren bezig met het zo dicht mogelijk in de buurt komen van een object zodat je tot in diep detail kon zien wat je met je blote oog niet kon zien. Ik kocht zo'n goedkope opzetlens met een aparte macro lens, en maakte overal zo dichtbij mogelijk foto's mee..toen kocht ik mij een zoom tamaron lens met macro functie..dat was gaaf maar als ik jouw werk zie, dan weet ik dat ik dat niet kan. Misschien leren maar ze raden mij portretfotografie aan, ben goed met mensen voor mijn lens. Zolang ze maar voor mijn lens heb, dan is alles oké. En ja, daar ben ik goed in. Maar ik ga mij wel beter oriënteren voor Macro, nu ik gezien heb wat jij maakt...super. Mijn complimenten..