Eerste Schneider Kreuznach Blue Ring Zoomobjectieven aangekondigd

Eerste Schneider Kreuznach Blue Ring Zoomobjectieven aangekondigd

Nadja Geskus 1781 0
Phase One voegde vandaag twee nieuwe Schneider Kreuznach objectieven toe aan de uitgebreide collectie van objectieven. Deze twee Blue Ring zoomobjectieven zijn voorzien van indrukwekkende glas-elementen, met een diameter van respectievelijk 63mm en 65mm.

Schneider Kreuznach Blue Ring Zoomobjectieven

Het Schneider Kreuznach 40-80mm LS f / 4.0-5.6 zoomobjectief heeft een ultra scherpe resolutie op alle zoom afstanden van breed naar normale brandpuntsafstand.

Het Schneider Kreuznach 75-150mm LS f / 4.0-5.6 zoomobjectief levert grote veelzijdigheid. Het is de voorkeur voor on-locatie fashion shoots, met een bereik van normaal tot tele.

Samen vormen deze twee objectieven een effectief zoombereik van 40mm tot 150mm. Elk objectief is uitgerust met een zoom lock-functie en is ontworpen om de focus positie te behouden tijdens het zoomen. Ze hebben elk support flitssynchronisatie tot 1 / 1600s.

De objectieven zijn ontworpen door Schneider Kreuznach en geproduceerd door Phase One Japan.  Schneider Kreuznach Blue Ring zoomobjectieven worden verfijnd met robuuste, lucht-grade mechanica en worden vervaardigd om aan de hoogste Phase One kwaliteitsnormen te voldoen. Hun verbeterde precisie, mechanische opbouw en look and feel zijn een aanvulling op de Phase One XF Camera System design.

Informatie

Voor meer informatie, waaronder specificaties van de twee nieuwe 'Blue Ring' lenzen kunt u hier terecht. 

Er zal een hands-on Webinar demonstratie van de lenzen op dinsdag 19 juli zijn. Voor meer informatie, tijden en registreren kunt u hier terecht.

Beschikbaarheid en prijzen

De twee nieuwe Blue Ring Zoom objectieven kun je nu bestellen. Ze zijn compatibel met de Phase One XF, Phase One 645DF + en Mamiya 645DF + of DF camerasystemen.

De Schneider Kreuznach 75-150mm LS f / 4.0-5.6 Zoom is nu leverbaar. De adviesprijs is € 5.490,-.

De Schneider Kreuznach 40-80mmLS f / 4.0-5.6 Zoom is naar verwachting per 1 augustus 2016 leverbaar. De adviesprijs is € 7.990,-.

Phase One Camera Systems en alle accessoires zijn verkrijgbaar via Phase One fotografie partners wereldwijd. 

Eerste Schneider Kreuznach Blue Ring Zoomobjectieven aangekondigd

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja