Eerste proefversie Photoshop CS3 verschenen

Redactie 861 0
Adobe introduceerde maandag de zogeheten beta-versie van Adobe Photoshop CS3.

Het is een voorproefje van de uiteindelijke softwae zoals die in het voorjaar op de markt gebracht zal worden voor Windows en Macintosh.

Photoshop is al jaren de professionele standaard voor digitale fotobewerking. 'CS' staat voor Creative Suite, om aan te duiden dat het in een grafische bundel met andere programma's van Adobe verkrijgbaar is. 

Beter op Intel-Mac
Photoshop CS3 is een van de eerste programma's van Adobe die goed gebruik maakt van Intel-processoren in de nieuwste Macs. De huidige Adobe-software draait stroperig en instabiel op deze Intel-Mac's, zo ervaart de opmaker van WINMAG.
De proefversie van de software kan worden gedownload via //labs.adobe.com. Maar let op: om de Beta-versie van Adobe Photoshop CS3 te gebruiken, hebben gebruikers een serienummer nodig van Adobe Photoshop CS2, Creative Suite 2, Creative Suite Production Studio, Design Bundle, Web Bundle of Adobe Video Bundle. De Beta-versie is alleen in het Engels verkrijgbaar.
Gebruikers met een geldig serienummer van gekwalificeerde Adobe-software in andere talen kunnen ook de software downloaden.
Zonder een serienummer kan Adobe’s Photoshop CS3 Beta ook gedownload worden; dan verloopt het product echter na twee dagen. Gebruikers moeten zich online registreren of in het bezit zijn van een Adobe.com membership-account om toegang te krijgen tot de software.

Info/download: //labs.adobe.com/

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie