Eerste foto's gemaakt met Nikon D4S duiken op

Julian 2060 0
Nikon Japan heeft een setje testfoto's gepubliceerd, gemaakt met de nieuwe D4S. De officiƫle foto's gaan niet hoger dan iso 1000. Op een forum uit Singapore zijn echter meer foto's te vinden, gemaakt op alle iso-waarden.

De officiƫle testfoto's zijn te vinden op de website van Nikon Japan. Je kunt de platen in volledige resolutie downloaden, maar hoger dan iso 1000 gaan de voorbeelden niet.

Nikon D4S testfoto

Ruisprestaties

Op het forum van Clubsnap uit Singapore zijn meer foto's te vinden. Deze werden gemaakt tijdens de introductie van de Nikon D4S, waar de aanwezigen de gelegenheid kregen om de camera zelf uit te proberen en om foto's te maken.

In het topic is onder andere een vergelijking te zien tussen de Nikon D4 en de nieuwe D4S. De vergelijkende test is wellicht niet helemaal perfect uitgevoerd, maar toch lijkt het verschil in de jpg-bestanden duidelijk te zijn.

Nikon D4S ruisprestaties

Nikon D4S Review

Vanaf 6 maart is de Nikon D4S verkrijgbaar. Wij verwachten rond die tijd een review-exemplaar en zullen deze aan een uitgebreide test onderwerpen. In dit artikel lees je over alle vernieuwingen in de update van het topmodel.

Nikon D4S