Eerste twee cine-objectieven in december verkrijgbaar

Eerste fase releaseplan Sigma cine-objectieven van start

Redactie DIGIFO... 1357 0
In september maakte Sigma bekend zich te willen storten in de wereld van cine-objectieven. In dit persbericht liet Sigma weten de objectieven uit te brengen in twee fasen, maar bleef nog stil over de details. Nu is bekendgemaakt dat de eerste fase in december van start gaat.

Het was al duidelijk dat in de eerste fase twee objectieven op de Amerikaanse en Japanse markt zouden verschijnen. Nu heeft Sigma laten weten dat de 18-35mm T2 en 50-100mm T2 op 9 december in Amerika en Japan in de winkel liggen voor een adviesprijs van $4.000,- per stuk. Wanneer de objectieven in Nederland zullen verschijnen en wat de adviesprijs hier zal zijn is nog niet duidelijk. Ook is nog onbekend wanneer de overige zes cine-objectieven zullen verschijnen.Sigma Cine-objectievenLees ook: Sigma introduceert cine-objectieven

Sigma Cineobjectieven

Sigma maakt al jaren objectieven van hoge kwaliteit waarvan er ook veel gebruikt worden voor videoproducties. Toch besloot Sigma objectieven te ontwikkelen die puur op video gericht zijn. Deze objectieven zijn makkelijker handmatig scherp te stellen, vertonen minder vertekening tijdens het scherpstellen en houden rekening met de absorptie van licht in het objectief.

//www.sigmabenelux.com/Voor meer informatie over de objectieven kun je kijken op de website van Sigma.

In de nieuwste editie van DIGIFOTO Pro staat een uitgebreid stuk over het verschil tussen cine- en foto-objectieven. Deze editie ligt nu in de winkels. Wil je niks missen, vraag dan via deze link een abonnement aan.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie