Een serie over gezond eten

Een serie over gezond eten

Nadja Geskus 883 0
Gregg Segal heeft een prachtige serie gemaakt die op een speelse manier vertelt hoe we ons kunnen verbeteren in het opvoeden van onze kinderen. Hij is van mening dat kinderen gezonder zouden moeten eten.

Gregg Segal

Toen Gregg Segal een camera kreeg voor zijn elfde verjaardag, wist zijn moeder al zeker dat hij fotograaf zou worden. Hij fotografeerde zelfs het afval van de buren. ‘Gelukkig had ik een moeder die het vuilnis wel als kunst kon zien!’ Voor Gregg kreeg ineens alles een betekenis. Er ging een wereld voor hem open.

Momenteel fotografeert Gregg al bijna vier decennia. Hij gebruikt fotografie om de cultuur te ontdekken. ‘Onze overtuigingen, onze waarden en onze geschiedenis probeer ik aan het daglicht te stellen,’ vertelt Gregg. Hij onderzoekt in zijn beelden de identiteit en de rol die we spelen.

Een serie over gezond eten

Gezond eten

Voor deze prachtige serie stelt hij het voedingspatroon van kinderen aan de kaak. Het project heet Daily Bread en hij omringt hierin kinderen met voedsel. Dit moet de chaotische relatie tussen kinderen en het voedsel voorstellen. Het doel van Daily Bread is om te praten over hoe we onze manier kunnen verbeteren hoe we kinderen opvoeden zodat ze gezonder gaan eten.

Een serie over gezond eten

Een serie over gezond eten

Een serie over gezond eten

Foto’s gemaakt door Gregg Segal

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja