Een paar verborgen trucs in Adobe Lightroom

Een paar verborgen trucs in Adobe Lightroom

Nadja Geskus 2609 0
Lightroom is een programma van Adobe, ontwikkeld om fotografen te helpen met het beheren en het bewerken van foto’s. Het programma kent vele manieren om foto’s te verbeteren en in deze video van Anthony Morganti worden er een aantal van die trucs uitgelegd, zodat jij straks nog makkelijker het beste uit je foto’s kunt halen!

Anthony Morganti

Anthony Morganti is een professionele fotograaf uit Buffalo, New York. Hij geeft momenteel veel les in fotografie door middel van workshops, maar ook via YouTube-video’s. Zijn kanaal stijgt enorm in volgers en dat is dan ook niet voor niets. Morganti is tevens ambassadeur voor Fujifilm, maar hij fotografeert ook met Nikon. Tevens krijgt hij vaak camera’s in bruikleen, door zijn band met B & H Photo Video. Dit om de camera’s te testen en te beoordelen.

Een paar verborgen trucs in Adobe Lightroom

Trucs in Adobe Lightroom

Deze interessante video toont je vijf kleine, maar zeer handige trucs om je efficiëntie en capaciteiten in Lightroom te vergroten. Zo krijg je onder andere het gebruik van filters te zien. Mogelijk ken je al een aantal van deze trucs, maar misschien zit er wel iets bij wat jij goed kunt gebruiken! Als je deze video interessant vindt, kan je ook altijd nog eens op de website van Anthony Morganti kijken voor meer interessante video's.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja