Een objectief om te knuffelen

Redactie 1920 0
Voor de echte fotografieverslaafden, die na een lange dag met hun camera in de armen in slaap vallen, komt Plushtography met een leuke accessoire: kussens in de vorm van objectieven.

Een Canon 50 mm f/1.8, een Nikon 35 mm f/1.8 of een Canon 24-105 mm f/4 objectief, een van deze kussens zal vast goed staan tussen je cameragereedschap, of in je bed. Ontwerpstudio Plushtography maakte deze objectief-kussens aanvankelijk als eigen project, maar besloot al snel om ze met de rest van de wereld te delen.

Koala's

Plushtography wil met een mix van ambacht, creativiteit en passie liefhebbers voorzien van knuffelbare prime- en zoomlenzen. De producten worden gemaakt door de drie eigenaren en moeten voor zachtheid en lol zorgen. 'Onze producten zijn honderd procent handgemaakt en ieder kussen is voorgeknuffeld door een team van koala's om een maximale knuffelbaarheid te garanderen', zo wordt er op de Plushtography-site vermeld. De kussen bestaan grotendeels uit fleece-stof.

Kopen

De knuffelobjectieven kosten tussen de 41 en 71 dollar, maar wie met een objectief het bed in wil duiken zal even geduld moeten hebben. Alle varianten zijn momenteel uitverkocht. Wie een objectiefkussen wil bemachtigen kan zich inschrijven op een wachtlijst.

'Canon 50mm f/1.8 II Pillow'


'Canon 24-105mm f/4 L Pillow'

'Nikon 35mm f/1.8 Pillow'

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie