Edelkrone Wing: Nieuwe slider zonder rails

Edelkrone Wing: Nieuwe slider zonder rails

Redactie DIGIFO... 7823 0
Het Amerikaanse bedrijf Edelkrone heeft een nieuwe compacte slider ontwikkeld die het mogelijk maakt om soepele videobeelden te maken zonder grote rails mee te nemen. Deze kleine accessoire kan je gemakkelijk aan je tripod bevestigen en in no-time gebruiken voor vloeiende video's.

De Edelkrone Wing is een kleine module bestaande uit twee metalen stangen die op zo'n danige manier over elkaar heen bewegen dat de gemonteerde camera is een perfect rechte lijn kan verplaatsen. Hierdoor is de Wing ideaal voor landschapsvideografen en fotografen met timelapse-ambities die geen enorme stellages mee op pad willen nemen.

De Wing heeft geen motor en werkt volledig handmatig, weegt iets meer dan een halve kilo en heeft een maximaal draaggewicht van anderhalve kilo.

Lees ook: Auto-panning voor je slider

Edelkrone

Edelkrone is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in rigs voor camera's, gericht op enthousiaste amateurs en professionele foto- en videografen en is niet bang om te innoveren. Zo kwam het bedrijf eerder met de StandPlus, een uniek statief waarmee je je camera gemakkelijk in allerlei posities kan krijgen.

De Edelkrone Wing is al verkrijgbaar met een adviesprijs van € 219,99.

Voor meer informatie en om de Wing te bestellen kun je kijken op de website van Edelkrone.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie