Slim en draagbaar

Edelkrone komt met SliderPLUS X en Motion Kit

Redactie DIGIFO... 2038 0
Wie zijn video's en timelapse-films er professioneel uit wil laten zien kan dit vrij eenvoudig bereiken door vloeiende beweging toe te voegen. Helaas gaat dit vaak gepaard met grote constructies en complexe procedures. Edelkrone komt nu met de SliderPLUS X en Motion kit die beweging makkelijker en compacter dan ooit moeten maken.

Door simpelweg de camera te bewegen tijdens het filmen voeg je snel veel professionaliteit toe aan je productie. Met deze nieuwe set van Edelkrone wordt het eenvoudiger dan ooit om beweging toe te voegen. Met deze set zijn alle bewegingen van je camera via je smartphone te controleren blijft het objectief gedurende de hele beweging precies scherpstellen op het onderwerp.

Ook kan je complexe bewegingen opslaan door ze simpelweg voor te doen, waarna het systeem dit opslaat en keer op keer foutloos kan herhalen.

Lees ook: Edelkrone Wing: Nieuwe slider zonder rails

 

Prijs en beschikbaarheid nieuwe Edelkrone producten

De SliderPlus X kost $ 999,99 en de Motion Kit is voor $ 2799,99 te krijgen. Dit is een flinke som geld, maar voor dit bedrag worden de producten wel gratis bij je thuisbezorgd. De producten zijn vanaf begin mei beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van Edelkrone

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie