Film tot 2x langer

EcstaPro – Meer power voor je GoPro

Redactie DIGIFO... 1399 0
Actioncams zijn populair. En niet voor niets. Deze kleine camera's zijn licht, compact en kunnen de meest spectaculaire actie filmen zonder veel moeite. Actioncams hebben echter wel een groot nadeel. De accu is snel leeg. EcstaPro heeft daar iets op bedacht.

EcstaPro probeert het probleem van de korte accuduur op te lossen met een externe accu die speciaal is ontwikkeld om twee keer zo lang met je GoPro session te kunnen filmen. De EcstaPro is een externe accu die je zeer gemakkelijk aan je GoPro session kan verbinden. Deze uitbereiding zorgt voor twee keer zo veel stroomopslag, waardoor je wel vijf uur achter elkaar kan filmen. De accu kan los van de GoPro kunnen opladen. Hierdoor kan je de GoPro gebruiken tot de accu leeg is en daarna de EcstaPro eraan koppelen voor extra opnametijd.

EcstaPro accessoires

GoPro staat bekend om de vele accessoires die de camera waterdicht en stofbestendig maken en er voor zorgen dat de camera makkelijk te bevestigen is. Om deze, essentiële, functionaliteit niet te verliezen heeft EcstaPro twee behuizingen ontwikkeld, één low-profile case voor lichte bescherming en één waterdichte waarmee je met een gerust hart een duik in de zee kunt nemen.

Lees ook: Gooi je GoPro in de lucht met AER

Kickstarter

De EcstaPro staat net op Kickstarter en heeft nog flink wat ondersteuning nodig voordat de accu's massaal kunnen worden geproduceerd. Het bedrijf heeft het doel van $ 10.000,- gesteld en op het moment van schrijven is er nog geen $250,- opgehaald.

Momenteel is de EcstaPro alleen ontwikkeld voor de GoPro Session 4 & GoPro Session 5, maar na een succesvolle campagne moet het slechts een kwestie van tijd zijn voordat er extra accu's worden ontwikkeld voor de andere modellen.

Kijk voor meer informatie, en om de EcstaPro te ondersteunen, op deze Kickstarterpagina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie