EasyPix W318 Bubbles: onderwatercompact voor kids

Redactie 2416 0
Duits elektronicabedrijf EasyPix komt met een digitale onderwatercamera voor kinderen. Met de EasyPix W318 'Bubbles' zouden kinderen makkelijk in staat zijn om hun eigen onderwaterfoto's en video's te maken.

'Of je nu naar het strand of zwembad gaat, overal waar kinderen en water samen zijn is lol gegarandeerd en de nieuwe W318 'Bubbles' zal erbij zijn!', zo prijst EasyPix zijn nieuwe onderwatercamera aan. Het model zou van kinderen echte 'onderwaterontdekkingsreizigers' moeten maken en voor enorm veel plezier zorgen volgens de fabrikant.

Specificaties

De W318 'Bubbles', beschikbaar in blauw (Bubble Bob) en roze (Bubble Belle), is uitgerust met een 3-megapixel cmos-sensor. Deze sensor produceert foto's van 2, 3 of (met interpolatie) 5 megapixels. Met de onderwatercamera is het ook mogelijk om onderwaterfilmpjes op te nemen in vga-kwaliteit (640 x 480 met 30bps). De filmpjes en foto's kun je direct op het 4,5 cm grote lcd kunt bekijken.

Verder kan de camera tot acht keer digitaal zoomen en is er ook een zelfontspanner aanwezig van 2,5 of 10 seconden. Alle beelden en filmpjes worden opgeslagen op een micro sd/sdhc-geheugenkaart. Het enige wat je nog moet doen voordat dit cameraatje het doet is er twee AAA-batterijen in stoppen.

De roze 'Bubble Belle' variant.

De blauwe 'Bubble Bob' variant.

Prijs

Voor een adviesprijs van 69 euro zijn de W318 'Bubble Bob' en 'Bubble Belle' verkrijgbaar. De kindercameraatjes zijn te bestellen in de EasyPix online shop. Als extraatje worden de onder­watercamera's geleverd in een 'WooBox', die de kinderen om kunnen bouwen tot een eigen fotodoos.


De 'Woobox' waarin de onderwatercamera's worden geleverd.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie