DxO OpticsPro 9 Elite heel de maand gratis

DxO OpticsPro 9 Elite heel de maand gratis

Jasper van Bladel 1370 0
De hele maand februari is het mogelijk om DxO OpticsPro 9 Elite gratis te downloaden van de website van DxO Labs. Het is niet de nieuwste versie, maar toch een interessant aanbod lijkt ons.

DxO biedt heel de maand februari hun fotobewerkingssoftware DxO OpticsPro 9 Elite gratis aan. Het betreft dus een oude versie, inmiddels is DxO toe aan OpticsPro 11. De software is een paar jaar oud, waarschijnlijk moet je het dus zonder RAW-support voor de nieuwste camera’s stellen en ook is het niet helemaal zeker dat de software werkt met de nieuwste besturingssystemen.

Emailadres

Je zult dus even moeten kijken of je uit de voeten kunt met OpticsPro 9 Elite, maar als dat zo is heb je toch mooi gratis een uitgebreid fotobewerkingsprogramma op je computer staan. Het enige dat je ervoor moet doen is je emailadres achterlaten, waar DxO vervolgens een downloadlink plus een code heen stuurt. Natuurlijk wordt je door het achterlaten ook meteen op de hoogte gehouden van alle DxO nieuwtjes en uiteraard over de huidige versie van de software.

Achter deze link vind je alle informatie die je nodig hebt om de gratis versie van DxO OpticsPro binnen te halen. 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper