DxO Optics Pro 8 en Viewpoint 1 gratis t/m eind februari

Julian 3418 5
DxO geeft regelmatig gratis licenties weg voor haar oudere softwarepakketten. Dat is nu weer het geval: tot eind februari 2015 kun je een code scoren voor Optics Pro 8 en Viewpoint 1, in ruil voor het achterlaten van je e-mailadres.

DxO Optics Pro is inmiddels bij versie 10 aanbeland. De 'Essential Edition' van de raw-converter is te koop voor 129 euro, de uitgebreide Elite Edition kost 199 euro. Neem je genoegen met een oudere versie, dan betaal je tijdelijk niets: DxO Optics Pro 8 is via deze link gratis te downloaden t/m 28 februari 2015.

DxO Viewpoint 1

Ook voor DxO Viewpoint 1 kun je tot eind februari 2015 een gratis licentie scoren. Met deze software kun je het perspectief van je foto's corrigeren. Met name bij gebruik van ultragroothoekobjectieven kan het pakket uitkomst bieden. Ook in dit geval gaat het om een oudere versie, het nieuwe DxO Viewpoint 2 kost 79 euro.

De gratis licenties voor DxO Optics Pro 8 en DxO Viewpoint 1 verkrijg je door je e-mailadres in te vullen. Het is niet de eerste keer dat DxO gratis oudere versies van haar software weggeeft. Zo kon je in 2014 al eens DxO Filmpack 3 en Optics Pro 8 downloaden.

afbeelding van Hans van Dongen

Thanks for the gift, it are very nice programs

afbeelding van barendrecht@barneveld.com

thanks!

afbeelding van Boudewijn.hessel@gmail

Dank maar geen dank, kreeg de nieuwsbrief 1maart
Ik zit niet te wachtop oud en niet meer bruikbare aanbiedingen.

afbeelding van Julian

De nieuwsbrief is helaas iets later uitgestuurd dan het plan was. Excuses daarvoor.

De actie met DxO Optics Pro werkt overigens op dit moment nog. Viewpoint niet meer.

afbeelding van Tilly Pronk

Zou beide software graag willen proberen
Met vriendelijke groet.
Tilly Pronk