DxO Optics Pro 6.5.5 telt meer dan 3000 modules

Redactie 534 0
Nadat DxO haar Optics Pro vorige maand al uitbreidde met 69 nieuwe Optics Modules, doen ze er daar nu nog 51 bij. Dat brengt het totaal aan DxO Optics Modules na een update naar versie 6.5.5. boven de drieduizend.

Met de update heeft DxO ook de ondersteuning voor raw-bestanden uitgebreid met meerdere camera's. De vorige update, uit februari, bracht ondersteuning voor de Olympus Pen E-PL2, Panasonic LX5 en Sony A580. Met softwareversie 6.5.5 ondersteunt Optics Pro ook raw-bestanden van de Sony SLT A33 en Nikon Coolpix P7000. Dit geldt zowel voor de Standard- als Elite-uitvoering van de software.  

Drieduizend Optics Modules

Naast de uitbreiding van ondersteuning voor raw-bestanden is DxO Optics Pro versie 6.5.5 ook uitgebreid met 51 Optics Modules. Het totaal aantal DxO Optics Modules komt daarmee boven de drieduizend. Met de nieuwe modules komen er correctieprofielen bij voor diverse Canon, Nikkor, Sigma, Tamron, Carl Zeiss en Sony objectieven, in combinatie met verschillende camera's van Canon, Nikon, Fuji, Panasonic, Pentax en Sony. 

De update is voor bestaande gebruikers gratis te downloaden op de website van DxO Labs.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie