Dubbeltentoonstelling Anton Corbijn vanwege succes ook op vrijdagavonden geopend

Julian 1498 0
Op 21 maart werd in het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag de grote dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn geopend. De bezoekers stromen in zulke grote getale toe, dat is besloten de musea ook op vrijdagavonden open te stellen tot 21 uur.

De feestelijke opening van de exposities HOLLANDS DEEP in het Gemeentemuseum en 1-2-3-4 in het Fotomuseum Den Haag is net voorbij, maar de organisatie noemt de dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn nu al een succes.

In het openingsweekend werd duidelijk dat de tentoonstellingen publiekslievelingen zijn, er kwamen zoveel mensen af op de exposities dat nu is besloten de musea op iedere vrijdag* tot 21 uur open te stellen gedurende de looptijd van de tentoonstellingen.


Anton Corbijn, Nick Cave, Londen, 1996 © Anton Corbijn, HOLLANDS DEEP, Gemeentemuseum Den Haag 2015

Tuinzaal en museumwinkel

De Tuinzaal van het Gemeentemuseum is eveneens geopend, zodat je in aangename setting kan napraten en/of kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook de museumwinkel is op vrijdag tot 21 uur open.

Hollands Deep

De dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn is nog te zien t/m zondag 21 juni 2015. Onze bevindingen lees je in dit artikel.

*Er zijn enkele uitzonderingen: vrijdagavond 22 mei en 5 juni sluit het Gemeentemuseum om 17 uur. Het Fotomuseum blijft wel op en tot 21 uur.