Dubbele fotowedstrijd: Winter & Passie

Julian 1954 0
DIGIFOTO Pro vernieuwt en dat vieren we, met een dubbele fotowedstrijd. Twee thema’s, twee keer zoveel prijzen en twee keer zoveel winkans, want je mag tegelijkertijd aan beide wedstrijden meedoen.

Update 26-02-2010: De inzendtermijn is verstreken, uploaden is niet meer mogelijk. De  jury beraad zich de komende weken over de inzendingen. De uitslag volgt zo spoedig mogelijk.

Vanaf nu kun je inloggen op onze website en met een eigen account je foto’s uploaden. Dat maakt meedoen aan fotowedstrijden een stuk eenvoudiger. Binnenkort zullen we bovendien nog veel meer nieuwe functionaliteit toevoegen. We trappen af met een dubbele fotowedstrijd.

Inzendtermijn: 25 december t/m 25 februari 2010

De wedstrijd bestaat uit twee thema’s: Winter en Passie. Iedere gebruiker mag één foto inzenden voor elk thema. Je kunt dus aan beide wedstrijden meedoen. Je krijgt twee maanden de tijd, na 25 februari sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen. We kijken niet alleen naar technische uitvoering, maar ook naar inhoud en originaliteit. DIGIFOTO Pro respecteert de rechten van de fotograaf. Het copyright van de ingezonden foto’s blijft te allen tijde bij de fotograaf.

Thema: Winter

Winter is meer dan sneeuw, ijs en schaatsen. Je kiest zelf wat je fotografeert. Dat kan van alles zijn, van sneeuwpop tot modeshoot. In de koude buitenlucht of achter de warme kachel. Breng jouw winter in beeld!

Thema: Passie

Wij hebben passie voor fotografie, net als jij. Maar passie gaat verder. Misschien ben jij wel de grootste fan van de plaatselijke sportvereniging, heb je een unieke hobby, draait je leven om een bepaalde activiteit of persoon. Combineer dit met je fotografietalent, breng jouw passie, of die van een ander in beeld!


Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 25 februari 2010.

Met dank aan Wacom, Ricoh en LaCie voor het beschikbaar stellen van de prijzen.