Dronebeelden van het noorderlicht

Dronebeelden van het noorderlicht

Nadja Geskus 1288 0
Het noorderlicht is een prachtig fenomeen wat veel fotografen wel eens op de foto zouden willen zetten. OZZO Photography maakte van het noorderlicht prachtige dronebeelden die je een keer moet hebben gezien!

Noorderlicht

De dronebeelden die OZZO Photography maakte zijn gemaakt in IJsland. Het noorderlicht is daar in de winterperiode vaak goed te zien. Vanaf oktober tot en met maart heb je de meeste kans om het Noorderlicht te zien, maar ook op heldere zomerdagen heb je soms ook geluk. De reden dat het noorderlicht zo goed te zien is in IJsland, is dat er weinig lichtvervuiling is, waardoor het in IJsland erg donker wordt tijdens de winter. Een volle maan kan zelfs al hinderlijk zijn voor de zichtbaarheid van het noorderlicht. Vanaf 21:00 uur is het noorderlicht vaak het beste te zien. 

Drone video

De IJslandse fotografen van OZZO Photography gebruikten een Sony a7S II met een Sigma 20mm F1.4 objectief voor deze prachtige dronebeelden. De drone die werd gebruikt was een DJI Matrice 600. Op de website van OZZO Photography is meer van hun werk te vinden. Het team maakt onder andere bijzonder mooie landschapsfoto's en video's. 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja