Drie nieuwe tassen in de Lowepro Passport-serie

Julian 1971 0
Degreef & Partner, de officiële Nederlandse importeur van Lowepro, voegt drie nieuwe tassen toe aan haar assortiment: de Lowepro Passport Messenger, Passport Backpack en Passport Sling III.

De Lowepro Passport Messenger is een schoudertas met ruimte voor een spiegelreflexcamera of systeemcamera, 13-inch laptop en persoonlijke spullen. De Passport Backpack is een compacte backpack met uitneembare fotocase en ruimte voor alledaagse spullen. Tot slot wordt de Passport Sling III toegevoegd, deze schoudertas komt voorlopig in een kleine oplage beschikbaar naast de Passport Sling II die voorlopig in het assortiment blijft. Alle producten uit de Passport-serie hebben een discrete uitstraling en ogen niet als een fototas.

Cradle fit-systeem

Om ervoor te zorgen dat de inhoud van de Passport-tassen goed beschermd wordt, heeft Lowepro voor het laptopvak het 'Cradle fit'-systeem met foambekleding toegepast. Hierdoor hangt de laptop als het ware aan het achterpand en raakt hij de bodem van de tas niet waardoor de laptop beter beschermd wordt. Het cameravak is bij ieder model uitneembaar waardoor iedere tas ook gebruikt kan worden als je zonder camera op pad gaat.

Lowepro Passport Messenger en Passport Sling III

De Lowepro Passport Mesenger biedt snelle toegang. Deze soepele cameratas is ontworpen als messenger bag. De Passport Sling III (met tabletvak) heeft net als Passport Sling II de mogelijkheid om dertig procent in capaciteit vergroot te worden. Beide modellen verschijnen in twee kleuren: Black en Grey (deze laatste met een rood-oranje bies).

Lowepro Passport-series

Lowepro Passport Backpack

Voor wie liever een rugzak heeft, is er de Passport Backpack. Deze tas wordt in een kleine oplage geïntroduceerd en zal exclusief verkrijgbaar zijn bij enkele retailers in Nederland. De Passport backpack is een eenvoudige, overzichtelijke, alledaagse camerarugzak voor dagtrips.

Prijzen en beschikbaarheid

De Lowepro Passport Messenger en Passport Sling III worden geïntroduceerd voor 79 euro. De Passport Backpack krijgt een adviesprijs van 59 euro. Alle tassen komen medio april op voorraad.