Drie cum laudes bij eindexamen Fotoacademie

Julian 1276 0
Op 16 december vond in Pakhuis De Zwijger de jurering van het eindexamenwerk plaats, met Fotoacademiestudenten uit Amsterdam en Rotterdam. De commissie zag werk van hoge kwaliteit en keerde drie cum laudes uit.

De examencommissie bestond uit: Eddo Hartmann (fotograaf), Mart Boudestein (art-director), Natalia Toret (Hollandse Hoogte), Alex Daniels (Galerie Reflex) en José Klap (ZOO Magazine).

Bart Koetsier, Sylvia Heunks en Petra van der Veer studeerden cum laude af. Daarnaast hebben ook Judith Bosboom, Eddy Bosland, Ernst Coppejans, Petra Dorenstouter, Deirdre Dorsey, Monique Eller, Karin Kamer, Saskia Koen, Bodine Koopmans, Remco Muntz, Dana Rijsberman, Ewoud Rooks, Marjan Schönenberg, René Theunissen, Adri van den Hooven, Monique van der Mije, Martin van Wijngaarden en Jarg Woldhuis hun studie succesvol afgerond.

Werk van de fotografen is te bekijken via de speciale eindexamen-website. De expositie is nog tot en met 20 december in Pakhuis de Zwijger te bekijken. De foto’s zijn in het nieuwe jaar te zien aan de muren van Fotogalerie Fotogram te Amsterdam.


Foto © Petra van der Veer