DraumList events: Lara Zankoul Photography workshop

DraumList events: Lara Zankoul Photography workshop

Redactie DIGIFO... 2563 0
Laura Zankoul is een conceptueel fotografe uit Libanon, die al sinds 2008 actief is. Ze is volledig autodicact en heeft in de afgelopen jaren al hoge ogen gegooid. Zo heeft ze een award gewonnen op de shabab Ayyam Photography Competition in 2011 en is haar werk geveild bij Christie's Dubai in 2013.

Op 3 en 4 september 2016 zal DraumList een workshop organiseren met de Libanese conceptueel fotograaf Lara Zankoul in De Nieuwe Stad te ‎Amersfoort. Deze twee dagen zullen volledig in het teken staan van gave fotoshoots, retouching en nabewerking.Laura Zankoul

De workshop wordt georganiseerd met medewerking van: Dracorubio en model Lieke Anna Haertjens en wordt door DIGIFOTO Pro ondersteund.

Q&A met Lara Zankoul

Op vrijdagavond 2 september zal Lara een speciale lezing en Q&A geven in de Sint Aegtenkapel te Amersfoort. Van 20.00 - 22.00 uur en de prijs is € 15,-. Deze lezing is geen onderdeel van de workshop. Reserveren voor dit evenement is nodig en doe je simpelweg door een e-mail te sturen. Meer informatie over de lezing en workshop kun je vinden op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie