Door wie wil jij gefotografeerd worden?

Door wie wil jij gefotografeerd worden?

Fabienne Keijzer 2198 3
Een fotograaf staat natuurlijk niet zo vaak zelf op de foto. Maar soms moet dat toch gebeuren, al is het voor een nieuwe pasfoto of een portret voor op je website, je zal toch echt zelf voor de lens moeten. En als je iedereen zou mogen kiezen, wie mag jou dan fotograferen?

Door wie wil jij gefotografeerd worden?

Eerder deze maand vroegen we je al naar de eerste camera die je ooit hebt gehad. Nu komt Digital Photography Review met een gloednieuwe DPReview Asks, waarin ze topfotografen vragen door wie zij gefotografeerd zouden willen worden. Van Richard Avedon tot een selfie met Jezus, alles komt voorbij.

 

Wie mag jou fotograferen?

Als je dan toch een nieuwe profielfoto nodig hebt en je mag kiezen uit iedereen, dood of levend, wie mag jou dan fotograferen? Laat het ons weten in de comments!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne

afbeelding van Willem Peter Homan

ik heb eigenlijk twee fotografen die mij wel mogen portretteren Anton Corbijn. Omdat ik al jaren hem bewonder voor zijn fotografie style en Erwin Olaf omdat ik zijn theatrale stijl heel erg boeiend vind. beide fotografen leggen toch op eigen manier de ziel van hun onderwerp bloot.

afbeelding van Silvia Koning

Graag door the one and only Erwin Olaf.

afbeelding van Jeroen de Haan

Heel saai maar wilde ook Olaf of Corbijn zeggen :-) David LaChapelle of Peter Lindberg mag ook.